Städning med RUT-Avdrag

Städning med Rut-Avdrag

För närvarande tar vi inte in några nya kunder för städning i hemmet på grund av Covid-19 situationen. Vi anser att det är för svårt att skydda både sig själv som städare samt att skydda er kunder från smittan då vi är ute och träffar många människor.

Vill du ha ett skinande rent hem?

Vi utför städning med RUT-Avdrag! Utnyttja Rut-avdraget och få 50% reducerad arbetskostnad. Rut-avdraget gäller alla. Det har ingen betydelse om du äger din fastighet eller om du bor i hyresrätt. Alla har möjlighet! (Läs mer om detta via länkarna längst ner på sidan!)

Städning, RUT-Avdrag,Rimforsa,Cayab, SmartOdesign,Hemstädning,Städa hemma,
Städning, RUT-Avdrag

Nedan kan du se lite av vilka moment som vi kan genomföra. Du skräddarsyr din städning efter dina behov.

Städning av Hela Ytan

-Vi dammsuger golven inkl mattor(lyfter ej på stora mattor) moppar golven, putsning av speglar och dammtorkning av fria ytor i alla rum. -Vi torkar av alla dörrhandtag och lysknappar.

Inne i Badrummet

-Vi rengör badkar/dusch/toalett och stänkytor med kakel

-Torkning av badrumsskåp utvändigt och spegel

-Rengöring av kran och handfat samt torkning av kakel vid handfat

-Rengöring av vitvaror utvändigt (om sådana finns)

Ute i Köket

-Torkar vi av vitvaror och fläkt utvändigt.

-Torkning av köksluckor och lådor utvändigt.

-Rengör disk- och köksbänk

-Spis och kakel. (Ej diskning)

Ni står själva för städmaterial, såsom rena trasor, dammsugare, moppar, rengöringsmedel mm.

Städning, RUT-Avdrag,Rimforsa,Cayab, SmartOdesign
Städning med RUT-Avdrag

Du väljer själv hur ofta vi ska komma och hur mycket/vilka moment vi ska göra!

För att säkerställa kvalitén på vår städning jobbar vi efter en checklista. Den ser du här: Cayabs Checklista vid hemstädning

TIPS INFÖR STÄDNINGEN

För bästa resultat ber vi dig att plocka undan kläder, leksaker, disk med mera, så att vi kan städa så effektivt som möjligt. För att vi ska kunna utföra en bra städning krävs det att vi har rena trasor!

Glöm därför ej att tvätta trasorna mellan städtillfällena.

Maila så kommer vi hem till dig och kostnadsfritt  ser vad just du har för behov!

Kontakta Oss idag för mer information samt bokning.

Vi vill vara en attraktiv arbetsgivare och därför är våra priser baserade på sjysta villkor för att eventuella anställda ska kunna få skäliga löner. (Ej minimilöner)

Våra priser:

Vi har tillgängliga tider alla vardagar på eftermiddagarna efter kl14.00

Innan RUT                         Efter Rut

450kr                                    225kr

Vi utgår från Rimforsa. Vid städning utanför Rimforsa utgår  milersättning om 50kr per påbörjad mil.

Minsta bokning samt debitering gäller för 2timmar per tillfälle. Debitering sker vid varje påbörjad 60minutersperod.  I de fall köparen är berättigad till RUT-avdrag avgår 50% annars påfaller det köparen att fullgöra fakturan. Det är upp till uppdragsgivaren att se till att RUT-avdraget finns tillgängligt. Gör det inte det, påfaller det beställaren att se till att hela fakturan blir betald. Sedvanlig kreditprövning kan komma att göras.

Vid varje städtillfälle utgår en checklista med vad som har gjorts, och vad som behövs att köpas in till nästa tillfälle.

Vi erbjuder “Fri avbeställning” fram till 5arbetsdagar innan bokad städning. Vid senare avbeställning debiteras 50%. (Gäller även vid sjukdom)

Vill du få extra rent och fräscht eller har du varit sjuk, köp till tjänsten Desinficering så ger vi alla bakterier och virus en ordentlig match!

Läs mer under “Miljövänliga Städmaterial”

På  https://www.skatteverket.se/foretagochorganisationer/skatter/rotochrutarbete/rutarbeten.4.2ef18e6a125660db8b080001531.html#Stadning  kan du läsa mer om RUT-avdraget och vad som gäller.

Här kan du läsa mer om vem som har rätt att unyttja RUT-avdraget.  https://www.skatteverket.se/foretagochorganisationer/skatter/rotochrutarbete/vemharratttillrutavdrag.4.64a656d113f4c7597011e41.html

Affärsutveckling, Marknadsföring & Städning i Kinda