Skapa hemsida, blogg eller e-handel? https://pixabay.com/sv/sociala-medier-struktur-internet-1430517/

Skapa hemsida, blogg eller e-handel?

Varför skapa en hemsida, blogg eller e-handel?

Att ha en väl fungerande hemsida, blogg eller e-handel är grunden i att finnas på Internet idag. Här samlar du all viktig information om dig, ditt företag, dina produkter och tjänster eller ditt intresse. Du kanske  inte  har haft tid eller ork att fokusera på detta tidigare? Att ha en enkel hemsida för sitt företag eller organisation är A och O i dagens samhälle. Andra skapar den för att visa sitt intresse och dela en plattform med andra. Att ha något att utgå ifrån, och som man snabbt hittar i sökresultat. Du kan sedan addera olika sociala medier och tjänster för att uppnå uppsatta mål och delmål.

Är du helt ny på internet eller har du kanske redan köpt domänen du vill ha, eller kanske redan har en webbsida, men som är inaktiv? Det händer inte så mycket och det skapar inget värde. Man har ingen koll på vem eller vilka som läser och tittar på sidan.

Nu när inte längre någon telefonkatalog finnes, och man snabbt vill ha reda på saker, då söker man på Google- kanske i närområdet. Då är det bra att finnas bland de som de potentiella kunder letar efter. En enkel hemsida kan räcka med kort information och kontaktuppgifter. (Som du sedan länkar till ditt Google My Business-konto för att hamna högst upp-längst fram!)

Listan kan göras oändlig med vad man kan åstadkomma.  Det viktigaste att utröna först är syftet. För vem skapas sidan, hur vill vi visa upp oss (positionering), vad vill vi åstadkomma för våra kunder/målgrupper? Det tål att tänkas på…

Vårt Erbjudande:

Cayab är återförsäljare till  Loopia och kan erbjuda en hel lösning med domännamn, sida, butik, eller blogg hostad hos Loopia.  Vi kan bygga upp den med de funktioner och med det utseendet som önskas. Önskas responsiv design (mobilanpassad) för alla skärmar kan vi det också. Vi förevisar hur allting fungerar. Vi kopplar samman detta med ditt Google Analyticskonto om så önskas.

E-postkonto på samma domän ger ett snyggt och professionellt intryck och skapar en enhetlighet. Cayab kan konfigurera detta samt koppling till app och smartphone.

Vi har bäst kunskap om plattformen WordPress och den kan du läsa mer om genom att trycka på loggan

Skapa hemsida, blogg eller e-handel?
Skapa hemsida, blogg eller e-handel?

Vi har också erfarenheter av bla plattformarna Prestashop, Texttalk, Abicart, Magento, Nettailer och Nordisk e-handel.

Vi kan också hjälpa till att skapa och integrera tawk-chatt som är ett effektivt verktyg för att snabbt kunna kommunicera med intressenter vi chatt och Offline-meddelande.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=cr0u1WZnLQY[/embedyt]

Frågor och funderingar, eller kontakta oss direkt!

Uppge ditt telefonnummer

Affärsutveckling, Marknadsföring & Städning i Kinda