https://www.google.se/business/

Öka din Digitala närvaro med Google My Business

Öka din digitala närvaro med Google My Business

 Ett talesätt som faktiskt är sant är, ”Syns man inte—-Finns man inte”  sägs det. I det här fallet är det sant!Har du inte en digital strategi för din marknadsföring så är detta det minsta man måste ha! Vill man bli hittat av kunder, gäster och andra intressenter så är detta ett bra verktyg.  Med Digital närvaro via Google My Business har förvandlingen skett!  Förr i tiden fanns telefonkatalogen och olika företagsregister. Idag finns Google (och andra sökmotorer) Många  letar efter en specifik tjänst eller produkt och söker efter detta på Google. Alla vill såklart vara högst upp, där det är mest relevant och man syns bäst. Hur uppnår man då detta? Genom att skapa ett Google-konto samt skapa en profil för Google My Business. Där fyller man i så mycket man bara kan med det grundläggande uppgifterna som man vill visa upp samt vad potentiella kunder kan tänkas söka efter.

Hur kan det se ut?

Bilden nedan är en illustration som  du kanske känner igen

Öka din digitala närvaro med Google My Business
Öka din digitala närvaro med Google My Business
  • Se till att dina företagsuppgifter stämmer. Ser kunderna ditt telefonnummer när de söker efter ditt företag? Stämmer gatuadressen och webbadressen? Ta reda på hur dina företagsuppgifter visas i Google Sök och Google Maps – utan kostnad
  • Redigera dina företagsuppgifter på ett enda ställe. Vare sig du stänger under helgdagarna eller lägger till en ny adress, kan du ändra alla dina uppgifter på ett ögonblick.
  • Visa vad som gör ditt företag unikt. Lägg upp bilder, svara på recensioner och beskriv fördelarna med ditt företag.
  • Länka all data till ditt Google analytics och Google Search Console och se vad dina kontakter har sökt på för att komma till dig.
  • Har du en Smartphone skapar du inlägg och redigerar all data via appen!
   Öka din digitala närvaro med Google My Business
   Öka din digitala närvaro med Google My Business

Cayab hjälper dig att integrera och komma igång. Kontakta oss idag!

Uppge ditt telefonnummer

Affärsutveckling, Marknadsföring & Städning i Kinda