Cayab Städ & Service

Kontors och Företagsstädning

Kontors och Företagsstädningng
Kontors-Företagsstädning i Rimforsa

Kontors och Företagsstädning…eller andra typer av städning

Som kund kommer man ofta till företag där man ser att det snålas på städningen. Särskilt på toaletterna. Detta märks direkt! Att se till att kunder får ett trevligt bemötande och att personalen trivs på sin arbetsplats är A och O för positiva affärer, gott rykte och ett bra första intryck! Många spenderar 5-10timmar och ibland ännu längre tid på sina arbetsplatser. Produkter och tjänster byts i snabb takt. Vi hjälper dig att fokusera på dina affärer, så hjälper vi dig att skapa gott rykte som en attraktiv arbetsplats och trevligt bemötande.

Cayab utför Kontors -och Företagsstädning för att du ska få rent på din Arbetsplats. Har du tänkt på att offentliga miljöer och fikarum besöks av kunder leverantörer och många andra intressenter.  Damm, smuts och ibland även virussmittor och bakteriehärdar blåser runt och dimper ner överallt på arbetsplatsen. Om det inte städas med kontinuitet kan det faktiskt framkallar damm-allergier. Det börjar med nysningar, nysningar och nysningar som fortsätter oändligt…

Kontors och Företagsstädning
Kontors och Företagsstädning

Undvik detta genom att regelbundet damma, dammsuga och våttorka fikarum, arbetsplatser och toaletter. Det är viktigare än man tror att alltid ha rent och fräscht omkring sig. Vi utför även desificering av kontor och arbetsplatser(kontor)

Läs mer om vilka krav Arbetsmiljöverket ställer på Städning av Personalutrymmen

Behöver du Kontors och Företagsstädning till Ditt företag? Kontakta oss idag för mer information samt bokning.

Viktigt att tänka på vid inköp av städtjänster är att priserna är baserade på sjysta villkor för att eventuella anställda ska kunna få skäliga löner och alltid vara försäkrade när vi jobbar. (Ej minimilöner) Man får det man betalar för!

Vid bokningar närmare än 7arbetsdagar debiteras ett pålägg om 50% per timme och i mån av tid. Vi debiterar per påbörjad timme

Uppge ditt telefonnummer

Affärsutveckling, Marknadsföring & Städning i Kinda