Cayab Städservice I Rimforsa

Flyttstädning i Rimforsa

Flyttstädning i Rimforsa
Flyttstädning i Rimforsa. Anlita Cayab Städservice och få rent och fräscht!

Cayab hjälper dig med Flyttstädning i Rimforsa.  Både roliga och tråkiga saker gör att man kan behöva flytta. Vi hjälper dig att fokusera på det viktiga, så sköter vi det tråkiga men nödvändiga. Livet förändras och med det kommer även tråkiga delar såsom flyttstädning. Detta kan ske på olika vis. Antingen flyttar man hela bohaget och fastigheten är i  princip tom. Det är den enkla städningen och det som det allra flesta är med om kanske ett par gånger i livet. Cayab Städservice är behjälpliga.

Vi vill vara en attraktiv arbetsgivare och därför är våra priser baserade på sjysta villkor för att eventuella anställda ska kunna få skäliga löner. (Ej minimilöner)

En normalstor villa med kök, ett badrum, vardagsrum samt 2 sovrum tar i snitt ca 25timmar beroende på skick och kontinuitet i tidigare städning.

Det vi INTE gör är att rensa igensatta avlopp, ventilation och filter eller ugnen på insidan. ( Då det finns risk för att luckan kan gå sönder. ) Vi sotar heller inte några öppna spisar eller tar ut aska och annat som finns på insidan. (Alla ovanstående punkter ombesörjes av kunden själv vid avflytt)

Det är skillnad på att städa och att renovera. Man ska veta att det kommer alltid att finnas skrapmärken och andra typer av märken både på alla ytor som inte går att få bort. Ibland måste man byta toastolen, för den går helt enkelt inte att få ren, då den inte har rengjorts på mycket länge och ingrodd smuts sitter i emaljen. Eldstäder kan ibland bara vara att måla om, om man vill ha den riktigt vit och fräsch. Det går att få den bättre, men aldrig helt ren från sot och stearin.

Flyttstädning
Du gör det roliga, vi fixar det tråkiga! Cayab hjälper dig med Flyttstädning i Rimforsa.

Den andra varianten är den där fastigheten behålls intakt med möbler och bohag och man byter bara ”Förvaltare”.  Detta är möblerad flyttstädning. Denna typ av flyttstädning innebär att man har bland annat möbler och prydnadsföremål i åtanke. Man måste flytta på massor av saker för att komma åt, och sedan återställa dem i rätt läge. Denna typ av städning är tidskrävande och blir därför dyrare.  Cayab Städservice genomför naturligtvis denna typ av städning, men man ska ha i åtanke att det är tidskrävande. Kontakta oss för en första konsultation. Räkna med minst 25timmar och uppåt.

Att städa noggrant  kan bidra till färre infektioner genom förebyggande smittspridning. Städning tar bort eller minskar olika partiklar som kan påverka luftens kvalitet. En korrekt städning minskar mängden mikroorganismer och hämmar deras tillväxt.

Här kan du läsa mer om vad som definieras som Flyttstädning

Kontakta Oss Idag!

Vid bokningar närmare än 7arbetsdagar debiteras ett pålägg om 50% per timme och i mån av tid.

Vi utgår från Rimforsa och en reseersättning på 50kr inkl moms per påbörjad mil tillkommer för fastigheter utanför Rimforsa tätort.

Debitering sker per påbörjad timme.

Uppge ditt telefonnummer

Affärsutveckling, Marknadsföring & Städning i Kinda