Cayab Städ & Service

Flyttstädning i Rimforsa

Flyttstädning i Rimforsa
Flyttstädning i Rimforsa. Anlita Cayab Städservcice och få rent och fräscht!

Cayab hjälper dig med Flyttstädning i Rimforsa.  Både roliga och tråkiga saker gör att man kan behöva flytta. Vi hjälper dig att fokusera på det viktiga, så sköter vi det tråkiga men nödvändiga. Livet förändras och med det kommer även tråkiga delar såsom flyttstädning. Detta kan ske på olika vis. Antingen flyttar man hela bohaget och fastigheten är i  princip tom. Det är den enkla städningen och det som det allra flesta är med om kanske ett par gånger i livet. Cayab Städservice är behjälpliga.

Flyttstädning
Du gör det roliga, vi fixar det tråkiga! Cayab hjälper dig med Flyttstädning i Rimforsa.

Den andra varianten är den där fastigheten behålls intakt med möbler och bohag och man byter bara “Förvaltare”.  Detta är möblerad flyttstädning. Denna typ av flyttstädning innebär att man har bland annat möbler och prydnadsföremål i åtanke. Man måste flytta på massor av saker för att komma åt, och sedan återställa dem i rätt läge. Denna typ av städning är tidskrävande och blir därför dyrare.  Cayab Städservice genomför naturligtvis denna typ av städning, men man ska ha i åtanke att det är tidskrävande. Kontakta oss för en första konsultation.

Att städa noggrant  kan bidra till färre infektioner genom förebyggande smittspridning. Städning tar bort eller minskar olika partiklar som kan påverka luftens kvalitet. En korrekt städning minskar mängden mikroorganismer och hämmar deras tillväxt.

Här kan du läsa mer om vad som definieras som Flyttstädning

Cayab står till ditt förfogande. Behöver du Flyttstädning i Rimforsa, kontakta oss idag!

Vi vill vara en attraktiv arbetsgivare och därför är våra priser baserade på sjysta villkor för att eventuella anställda ska kunna få skäliga löner. (Ej minimilöner)

Vid bokningar närmare än 7arbetsdagar debiteras ett pålägg om 50% per timme och i mån av tid.

Kontakta Oss Idag!

Uppge ditt telefonnummer

Affärsutveckling, Marknadsföring & Städning i Kinda