Cayab Städservice I Rimforsa

Noggrann Städfirma & Städservice i Rimforsa

Vi erbjuder inte längre tjänsten städning i hemmet med RUT-avdrag eller fönsterputsning. Vi erbjuder enbart Företagsstädning eller Flyttstädning.

Städning och Covid -19

När det kommer till städning och Covid-19, så jobbar vi givetvis som vanligt med kontors-och företagsstädningen. Vi bär den skyddsutrustning som är nödvändig.

Noggrann Städfirma & Städservice i Rimforsa
Noggrann Städfirma & Städservice i Rimforsa
Söker du en Noggrann Städfirma & Städservice i Rimforsa? Då har du hittat rätt! Anlita Cayab Städservice- Ditt lokala val i Rimforsa

Smuts, damm, pollen, sporer, virus och bakterier mm frodas utan att det syns för blotta ögat. Många kända stora städfirmor är oftast billiga och gör ett hyfsat bra arbete.  Men är det riktigt rent? (Det ser rent ut…) Vi på Cayab Städservice städar med desinfektionsmedel för att få bort all smuts. Det tar lite längre tid, men det kan det vara värt att slippa all smuts.  Vi torkar alla handtag, knappar och vred för att vara säkra på att ingen smuts finns kvar. Vi försöker att motverka att sjukdomar och allergier startar och sprids.

Vår Affärsidé lyder som följer: Att leverera städ och städtjänster till privatpersoner och företag som behöver rena och fräscha lokaler/ miljöer att vistas i Kinda, Åtvidaberg & Linköpings kommuner.

Vi har Ansvarsförsäkring (om en olycka skulle vara framme…)

Tystnadsplikt råder i kundens lokaler. På begäran kan även ett registerutdrag ordnas om det skulle vara aktuellt. (Vissa kunder kräver det.)

Vi utgår från Rimforsa och en reseersättning på 50kr inkl moms per påbörjad mil tillkommer för fastigheter utanför Rimforsa tätort.

Anlita Cayab Städservice- Noggrann städfirma i Rimforsa och få rent och fräscht.
Anlita Cayab Städservice- Noggrann städfirma i Rimforsa och få rent och fräscht.

Vi städar med kvalité, noggrannhet och precision.

Vi ser vad som behöver göras, och städar där det är som mest effektivt. Då vi har en stark miljöprofil försöker vi att använda naturens eget rengöringsmedel (såpa) i den mån det är möjligt.

Med känsla och omsorg städar vi era lokaler, kontor  eller hem. Förutom att noggrann städning skapar en ökad trivsel, så förhindras även spridning av sjukdomar och allergier och det vill man ju helst undvika så länge som möjligt!

Vi har en kvalitetsgaranti, det innebär att vi åtgärdar det du inte är nöjd med.

Vi vill vara en attraktiv arbetsgivare och därför är våra priser baserade på sjysta villkor för att eventuella anställda ska kunna få skäliga löner. (Ej minimilöner)

Anlita Cayab Städservice- Noggrann städfirma i Rimforsa och få rent och fräscht.
Anlita Cayab Städservice- Noggrann städfirma i Rimforsa och få rent och fräscht.

Vi utför alla sorters städning. Du bestämmer vilken frekvens du vill ha. Varje vecka, varannan vecka eller en gång i månaden? Du bestämmer!

För mer information och priser se respektive typ av städning. Alla priser inkluderar moms om inget annat anges. Vi debiterar per påbörjad timme.

Kontors och Företagsstädning läser du mera om här

Flyttstädning läser du mera om här

Kontaka Oss idag och boka ditt kostnadsfria möte så vi kan se vad vi kan göra för dig.

Vid bokningar närmare än 7arbetsdagar debiteras ett pålägg om 50% per timme och i mån av tid.

Uppge ditt telefonnummer

Affärsutveckling, Marknadsföring & Städning i Kinda