Cayab Städ & Service

Miljövänliga Städmaterial

Välkommen till Cayab AB!
Städning i Rimforsa. Välkommen till Cayab AB!

Vi använder oss av miljövänliga städmaterial och desinficering som är viktigt för att städa riktigt rent och fräscht. Vi städar gärna med Gunrys miljövänliga serie för olika ändamål. Kan man som individ gör något mer hållbart är mycket vunnet. Det gäller att vi alla ”drar vårt strå till stacken” .

Miljövänliga Städmaterial hos Cayab Städ & service

Miljövänliga städmaterial och desinficering Rengöring med stil!
Hållbarhet och miljömedvetenhet är viktigare än någonsin. Gunrys nya serie miljövänliga rengöringsprodukter är certifierad med EU: s miljömärke för att garantera minimal miljöpåverkan. På det sättet kan du vara säker på att du använder miljövänliga produkter när du städar. Produkterna kommer också i en elegant design. Det är vad vi kallar städning med stil!

Serien består av produkter för alla delar av ditt hem – Kök, Badrum, Golv, Fönster, Diskmedel och en Universal rengörare.

Miljövänliga Städmaterial hos Cayab Städ & service. Miljövänlig städning med produkter från Gunry
Miljövänlig städning med produkter från Gunry

Vi använder oss av miljövänliga rengöringsmedel i den mån det är möjligt. I första hand vanlig naturlig Såpa som många säkert känner igen. I rätt dos, är det väldigt effektivt att rengöra med.

Miljövänliga Städmaterial hos Cayab Städ & service. Miljövänliga städmaterial och desinficering
Miljövänliga städmaterial

Självklart kan det vara så att viss smuts är ingrodd och för svår att få bort. Då får vi ta till andra rengöringsmedel för just det ändamålet, som kanske inte är miljövänliga, men väldigt effektiva mot just den typ av smuts. Det kan vara till exempel i duschkabiner, i badkar, i ugnen och på spishällar för att lämna några exempel. Det viktigaste är att vi får bort så mycket som möjligt, och att det doftar fräscht och ser fint ut!

Vill man vara extra noga kan vi även torka alla knappar, handtag, och beröringsytor med Ytdesinfektion. Tänk på att välja rätt variant, då det finns många aktörer, men det är få som verkligen dödar virus och bakterier. Detta är väldigt effektivt mot virus och bakterier. Denna tjänst köps till och det gör att städningen tar lite längre tid. När du köper till tjänsten Desinficering använder vi oss av Ytdesinfektion Plus från Dax, som är en IPA-baserad ytdesinfketion med rengörande verka, 45%. Godkänd enligt EN14476 mot virus och bakterier. (Som man använder inom sjukvården)

Läs mer under Städning & Städservice

Kontakta oss idag för bokning samt mer information!

Uppge ditt telefonnummer

Affärsutveckling, Marknadsföring & Städning i Kinda