Kemikaliepärm till din eller din kunds verksamhet

Kemikaliepärm till din eller din kunds verksamhet
Kemikaliepärm till din eller din kunds verksamhet

Kemikaliepärm till din eller din kunds verksamhet. Vi sätter ihop alla produktdatablad/säkerhetsdatablad i en pärm så du får allt samlat på ett ställe. Det gör att du och dina medarbetare enkelt kan se vilka produkter ni har i er städskrubb, vad de innehåller och hur de ska tas om hand. Viktigt är att veta vad de innehåller och vilka risker de med för. Man ska använda säkerhetsutrustning vid användning av vissa kemikalier. Genom att samla allt vi en pärm ser ni vilka produkter som behöver specialutrustning. Enligt arbetsmiljöverket ska alla arbetsplatser där kemikalier hanteras och lagras upprätta en lista på vilka kemikalier som finns. Detta är inte alltid helt lätt och tar ofta lång tid! Den tiden kan du lägga på något annat, vi hjälper dig med detta.

Beställningsförfarande

Du mailar oss på info [at] cayab.se säkerhetsdatabladen du vill ha, antal pärmar, leveransadress samt dina uppgifter. Du beställer och betalar till oss enkelt via Bankgiro och du får tillbaka en orderbekräftelse/faktura som är betald som underlag och arbetet med att ta fram önskade pärmar startas. Vi skriver ut dessa och du får en komplett pärm med tydlig och snygg innehållsförteckning samt ett register över alla kemikalier. Vi skickar per post/paket och vips är det bara att röja upp i din städskrubb och in med pärmen så ska alla kemikalier du har ha sitt säkerhetsdatablad. Enkelt och smidigt, du slipper lägga ner massa tid och ork på att ordna detta själv. Vi löser det åt dig!

Pris

Du betalar 4000kr ex moms + frakt /pärm upp till 10kemekalier. 10-20 kemikalier kostar 6000kr + frakt ex moms. För fler än 20kemekalier Kontakta Oss för offert.

Detta kan du läsa mera om här: https://www.av.se/halsa-och-sakerhet/kemiska-risker-och-luftfororeningar/vagledningen-till-foreskrifterna-om-kemiska-arbetsmiljorisker/information-fran-leverantoren/

Kemikalieinspektionen har mera utförlig information för dig som slutanvändare av kemikalier i din yrkesutövning. Det hittar du här: https://www.kemi.se/vagledning-till-foretag/slutanvandare

Affärsutveckling, Marknadsföring & Städning i Kinda