https://pixabay.com/sv/facebook-internet-n%C3%A4tverk-sociala-1903445/

Facebook & Facebookannonsering

Finns redan ett Facebook-konto för företaget och annonserar för fullt på Facebook och Instagram? Grattis, då är man på god väg att utöka och bibehålla sin målgrupps intresse. För det är precis det som Facebook handlar om! Att skapa ett forum där man kan interagera med kunderna på deras villkor. Ta  kundservice till Facebook. Bemöt dålig  kritik och dåliga omdöme genom att finnas till hands och besvara dem direkt!

Öka medvetenheten, skapa efterfrågan, stärk försäljningen med Facebooks affärsverktyg

Var aktiv med dina publiceringar. Publicera intressanta inlägg med foton, videoklipp och texter/instruktioner. Ge målgrupperna ett mervärde varje gång. Schemalägg publicerade inlägg när du inte har möjlighet att sköta allt från kontoret.

Annonsera effektiv med Ads Manager. Bygg upp din Community och betala bara för annonsen vid konvertering. Skapa snygga och effektiva Facebookannonser, hitta din målgrupp, sätt din budget och börja annonsera.

I Facebooks användargränssnitt kan man enkelt justera och följa sina annonser.

Visste du att man kan skapa appar för olika ändamål i Facebook Developers Console. Man kanske vill ha ett Facebook Login på sin site eller eller ha bättre statistik med Facebook analytics? Här kan du läsa mera om det.

https://developers.facebook.com/

Har du en Smartphone länkar man smidigt hela kontot och sköter allt på språng!

Kom ihåg att ha tålamod. Förändringar sker inte över en natt.

Mer än bara SmartOdesign.se