https://pixabay.com/sv/facebook-internet-n%C3%A4tverk-sociala-1903445/

Facebook & Facebookannonsering

Kom igång med Facebook & Facebookannonsering

Oavsett om du redan har ett konto eller om du är nybörjare  hjälper Cayab dig med Facebook & Facebookannonsering! Vi hjälper dig med det grundläggande som att skapa konto, och koppla det till er hemsida. Finns det redan ett Facebook-konto för företaget och ni annonserar för fullt på Facebook och Instagram? Grattis, då är man på god väg att utöka och bibehålla sin målgrupps intresse. För det är precis det som Facebook handlar om! Att skapa ett forum där man kan interagera med kunderna på deras villkor. Ta  kundservice till Facebook. Bemöt dålig  kritik och dåliga omdöme genom att finnas till hands och besvara dem direkt!

Öka medvetenheten, skapa efterfrågan, stärk försäljningen med Facebooks affärsverktyg

Var aktiv med dina publiceringar. Publicera intressanta inlägg med foton, videoklipp och texter/instruktioner. Ge målgrupperna ett mervärde varje gång. Schemalägg publicerade inlägg när du inte har möjlighet att sköta allt från kontoret.

Facebookannonsering med Ads Manager

Annonsera effektiv med Ads Manager. Bygg upp din Community och betala bara för annonsen vid konvertering. Skapa snygga och effektiva Facebookannonser, hitta din målgrupp, sätt din budget och börja annonsera. I Facebooks användargränssnitt kan man enkelt justera, analysera samt följa sina annonser.  Har du en webbutik kan man skicka över hela produktkatalogen eller delar av den via sin nyskapade Facebook-pixel. Visa upp dina produkter eller tjänster med bra bilder eller video i HD-kvalité.

Developers Console

Visste du att man kan skapa appar för olika ändamål i Facebook Developers Console. Man kanske vill ha ett Facebook Login på sin site eller eller ha bättre statistik med Facebook analytics? Här kan du läsa mera om det.

Att ”Länka” Facebook & Facebookannonser

Du kan koppla ihop din Facebooksida på flera olika vis och till olika plattformar. Tex finns en färdig integration med Mailchimp där du direkt samlar e-postadresser för att kunna göra effektiva nyhetsbrev vid ett annat tillfälle. Lägg till Facebook-knappen på din hemsida, få dina intressenter att dela, gilla & kommenterat på din hemsida. Mät med Google Analytics och se trender och tendenser. . Har du en Smartphone länkar man smidigt hela kontot och sköter allt på språng!

Kom ihåg att ha tålamod. Förändringar sker inte över en natt.

Vårt Erbjudande

Cayab hjäper dig från ax till limpa. Oavsett behov finns vi tillgängliga! Kontakta oss idag!

Uppge ditt telefonnummer

Affärsutveckling, Marknadsföring & Städning i Kinda