https://pixabay.com/sv/sociala-medier-struktur-internet-1430517/

hemsida, blogg eller e-handel?

Många kanske redan har en webbsida, men som är inaktiv? Det händer inte så mycket och det skapar inget värde. Man har ingen koll på vem eller vilka som läser och tittar på sidan.

Andra kanske saknar hemsida helt, men har inte tid eller ork att skapa sig en. Att ha en enkel hemsida för sitt företag är A och O i dagens samhälle. När inte längre någon telefonkatalog finnes, och man snabbt vill ha reda på saker, då söker man på Google- kanske i närområdet. Då är det bra att finnas bland de som de potentiella kunder letar efter. En enkel hemsida kan räcka med kort information och kontaktuppgifter.

Listan kan göras oändlig med vad man kan åstadkomma.  Det viktigaste att utröna först är syftet. För vem skapas sidan, hur vill vi visa upp oss (positionering), vad vill vi åstadkomma för våra kunder/målgrupper?

Cayab är återförsäljare till  Loopia och kan erbjuda en hel lösning med domännamn, sida, butik, eller blogg hostad hos Loopia.  Vi kan bygga upp den med de funktioner och med det utseendet som önskas. Önskas responsiv design (mobilanpassad) för alla skärmar kan vi det också. Vi förevisar hur allting fungerar. Vi kopplar samman detta med ditt Google Analyticskonto om så önskas.

E-postkonto på samma domän ger ett snyggt och professionellt intryck och skapar en enhetlighet. Cayab kan konfigurera detta samt koppling till app och smartphone.

Vi har bäst kunskap om plattformen WordPress och den kan du läsa mer om genom att trycka på loggan

wordpress-logo

Vi har erfarenheter av bla plattformarna Prestashop, Texttalk, Magento, Nettailer och Nordisk e-handel.

Mer än bara SmartOdesign.se