Städning

Vi använder oss också gärna av Gunrys miljövänliga serie för olika ändamål .

Rengöring med stil!
Hållbarhet och miljömedvetenhet är viktigare än någonsin. Gunrys nya serie miljövänliga rengöringsprodukter är certifierad med EU: s miljömärke för att garantera minimal miljöpåverkan. På det sättet kan du vara säker på att du använder miljövänliga produkter när du städar. Produkterna kommer också i en elegant och elegant design. Det är vad vi kallar städning med stil!

Serien består av produkter för alla delar av ditt hem – Kök, Badrum, Golv, Fönster, Diskmedel och en Universal rengörare.

Miljövänlig städning med produkter från Gunry
Miljövänlig städning med produkter från Gunry

Vi använder oss av miljövänliga rengöringsmedel i den mån det är möjligt. I första hand vanlig naturlig Såpa som många säkert känner igen. I rätt dos, är det väldigt effektivt att rengöra med.

Självklart kan det vara så att viss smuts är ingrodd och för svår att få bort, då får vi ta till andra rengöringsmedel för just det ändamålet. Det kan vara till exempel i duschkabiner, i badkar, i ugnen och på spishällar för att lämna några exempel. Det viktigaste är att vi får bort så mycket som möjligt, och att det doftar fräscht och ser fint ut!

Mer än bara SmartOdesign.se